Charlotte "glitzy" Josefsson

Poledance lektion 1

I går var jag på min första lektion i poledance på Flow Linköping.  Det känns i kroppen idag. Jag har träningsvärk typ överallt.

Jag och Sara började med att värma upp. Sara rörde sig smidigt medan jag kände mig som ett kylskåp. Efter en stund var vi varma och redo för stången. Jag fick lära mig grunderna och vissa övningar var lättare än andra. Jag var sjukt stel i början och allt kändes bara onaturligt men efter en stund mjuknade jag upp och tyckte det gick helt ok. Nu vill jag köpa hem en stång så jag kan öva och öva. Ska kolla på det så fort detta inlägg är publicerat 🙂 Fast jag kanske ska kolla så jag har någon stans att fästa den också 🙂

img_1259.jpg

På bilderna utför jag en Fireman spin. Sara hade så bra tips på hur man skulle få till detaljerna.

När vi var klara med lektionen och vi satt på golvet och snackade kände jag hur mör jag var i kroppen. Trött på ett helt nytt sätt. Här får varenda liten muskel i kroppen jobba. Man blir funktionellt stark vilket jag ser fram emot. Det var ju en av anledningarna till att jag valde att börja med detta och för att jag trodde att det skulle vara roligt också så klart. Två flugor i en smäll.

Längtar till nästa lektion. Blir ju ett uppehåll nu eftersom jag åker till usa på fredag.

img_1260.jpg

Är du också sugen på att börja så har de Studios i Stockholm, Karlstad, Linköping och till sommaren även i Örebro.

Bor Ni i en stad där det inte finns och vet en passande lokal? Maila och tipsa. Den här sporten borde finnas överallt. Passar för alla, tränad som otränad, liten som stor, professionell dansare eller nybörjare. Läs mer på deras hemsida.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. minnawester

  Det här står på min Bucket List!
  Vill verkligen pröva på, kommer dock vara värre än ett kylskåp i början haha!

 2. Camilla

  Det är en sport alla borde testa! Jag har hittat muskler jag inte trodde jag ens hade, kroppskontroll 🙂
  Jag har en X-pole pro expert, den expanderar man så relativt enkel montering. Kolla vilket mått de har på studion du tränar så du köper samma, jag har 45 mm

 3. Jojje

  Nu jäklar! 😉

  Ska du ha en stång hemma så lär det ju bli värsta partygrejen 😉

  Skyll nu inte på resan, det finns möjligheter i staterna också…. om inte annat så kan du snurra runt en stolpe på gatan. 😉

  1. Charlotte

   Alltså jag gjorde det en gång i USA (6 år sen) efter vi hade varit ute och klubbat jag och Cissi. Eller typ en lyktstolpe var det. Den var för tjock. Försökte göra en snurr av något slag. Polisen stod typ 10 m bort och var hyfsat roade :)Cissis ursäkt för mig hela kvällen var ”She´s a famous blogger from Sweden”

   Men kanske ska be Cissi fixa hem en stång så att vi kan öva i USA. Vore så kul. Kan jag lära henne allt jag kan vilket inte är så mycket ifs 😉

stats