glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Profhilo Linköping

Kommer Ni ihåg att jag skrev att jag skulle göra Profhilo på FaceBoost? Om inte läs här. Förra veckan var det äntligen dags. Profhilo är en hyaluronsyrabaserad filler men skiljer sig från vanliga fillers. Vanlig filler bygger och formar man ju med. Denna filler plumpar till och jämnar ut huden i hela ansiktet kan man säga. Man injicierar den väldigt ytligt på fem ställen på varje ansiktshalva. Därav det fina rutnätet i ansiktet 🙂

Hur upplevde jag själva behandlingen? När hon injicerade på kindbenen kändes det lite men de övriga punkterna kändes knappt.

Efter behandlingen? Man får som små bulor i ansiktet och de hade lagt sig på mig till dagen efter. Det gör inte ont efteråt.

Nu är jag så taggad på resultatet. Flera har hört av sig på instagram och berättat om hur nöjda dom är med resultaten. Som jag har förstått det ska man se resultatet efter 4 veckor men jag ser redan en skillnad. Så jäkla fräsigt alltså. Mina nasolobialveck är nästan helt släta och strukturen på huden är jämnare samt att kindbenen syns lite mer. Man gör en till behandling 4 veckor efter den första sen är man klar. Jag tror jag kommer vara så nöjd med resultatet om man tänker på de resultat som jag redan har fått efter en dryg vecka. Alltså så taggad haha!!

Läs mer på hemsidan om det>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats