glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Pürminerals – improve your skin

I fredags startade jag dagen med pressfrukost för den nylanserade mineralsminket Pürminerals. Studier har visat att hudens struktur förbättras av användandet av deras produkter.

Har ni hört talas om Kiralitet? I fredags hörde jag det för första gången. Kiralitet är när en molekyl  kan uppträda i två former som är varandras spegelbilder. Våra händer är varandras spegelbilder. Det är ofta den ena halvan som dominerar och endast den ena halvan som passar våra celler som handen i handsken. Den andra halvan kan vara mycket skadlig för våra celler. Tack vare möjligheterna att sortera bort den skadliga halvan av molekylerna så kan Pürminerals presentera hudvård som är tillverkade enligt den strikta Kirala metoden som alla läkemedel följer. Detta innebär högre koncentration av aktiva ingredienser utan sidoeffekter som irritationer mm.

Massvis med härligt smink.

Lynette Cole (Miss USA 2000) presenterade produkterna från Pürminerals och hon var ett stort fan av bronzers.

The Rocks. Dessa “stenar” kan man använda som rouge, ögonskugga, krossa en sten och du kan ha det på läpparna. Jag använder det som rouge och har snabbt blivit en favorit i sminkväskan.

Primer för olika hudtoner. Jag fick med mig den vita hem som jag ännu inte testat.

Jag kommer blogga om utvalda produkter längre fram när jag har testat ordentligt och funnit mina favoriter. Det är ingen tvekan om att jag gillar det i alla fall:)

Efter frukosten gick vi upp till Hud och kosmetik mässan och frossade loss bland alla skönhetsmontrar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Är du och minna fortfarande kompisar? Hon var också på den pressfrukosten läste jag. Men varken du eller hon nämnde varandra.. Jag är bara lite nyfiken, du behöver inte svara 😉

    1. Charlotte Josefsson

      Vi är inte osams på något sätt men vi umgås inte längre. Du vet hur det blir när man blir äldre. Tiden räcker inte till riktigt. Så vår “vänskap” har runnit ut lite i sanden.

stats