Charlotte "glitzy" Josefsson

REA 50% på Saga Lova

(klicka för större bild)

Det är inte långt kvar tills vårkläderna dimper in och jag vill göra plats på lagret. Vi säljer nu ut alla kläder från Saga Lova till halva priset. Passa på.

adressen är så klart glitzy.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenni

    heej du som ger mej ångest för att jag inte tränar, varje gång jag går in på din blogg 😀 ja.. idag gick jag upp 5 imorse och jobbade 1,5 timmar (konstigt schema jag vet) men sen somnade jag om därefter o vaknade nu vid 12 igen.. inget bra alls…. hursomhelst så rättfärdigar jag min överkonsumtion av sömn med att det faktiskt är mörkt, pisstråkigt ute o rätt kallt.. vore skillnad om våren och sommaren var här.. då skulle jag INTE leka törnrosa! men nu finns det ju inget bättre att göra ändå än o sova bort vintern så jag tror vårat betéende e OK! 😎 ska gå in o kika på rean lite nu i din webshop.. ha en fin tisdag!

stats