glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Recension NBE i slimningssyfte

IMG_7652

Gårdagens kläder, hade ju tänkt träna som Ni vet. Tröja // Gina, Tights // Nike. Skor // Reebok

Ni vet att jag redan är såld på NBE som massage och som ansiktsbehandling. Men även som slimning. Mina vänner är också fast i massageträsket nu mer:) Fick dessutom en kommentar från en läsare:

Har länge varit nyfiken på NBE ur massage-synpunkt då jag snart ska springa Stockholm Marathon och fått problem med spänningar i vaderna och baksida lår. Nu har jag äntligen hittat en kvinna som gör det i centrala stockholm (kungsholmen) och har varit där 2 gånger. VILKEN SKILLNAD! Det är fantastiskt och gjorde under för löpningen (ingen mer kramp!).
Du får gärna dela med dig då du säkert har fler läsare i Stockholm som letat efter det, precis som jag:
http://www.suzannesmassage.com/

Då ska jag tillägga att Kerstin som utbildari just NBE massage mm finns i Danderyd och är helt amazzzzing. Syrran går till henne.

Recension:
Jag har gått fem ggr för att behandla benen. Som jag skrev tidigare så släpper alltid fettet så segt där när jag tappar i vikt. Men INTE denna gången. Jag tappade ca 2 cm i omkrets och fick fram konturer som jag inte sett på länge:) Till och med Jocke noterade mina “smala” ben. En och en annan grop har försvunnit. Men det jag störde mig mest på var “fettkorven” som ligger precis under stjärten. Den är som bortblåst.

Ska nog boka in mig ett par ggr till innan sommaren;) Köra hela kroppen förutom ansiktet;) LOVE IT. Nu kan man inte lösa upp fettceller, men den drar igång cirkulationen. Så sköter man maten och rör på sig som mig så får man snabba och snygga resultat. Min granne kör magen och hon har inte bara minskat utan även små bristningar har bleknat. Läs här>>

Det är alltså ANNA som hyr in sig på Divine Skin som gäller i Linköping.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. cissi

  Jaa, äntligen!! – som jag har längtat efter en recension =)
  Man tackar för tipset om Danderyd också, alldeles vid jobbet 😉
  Ha en superfin lördag! //Cissi

 2. Jojje

  En FETT bra genväg? 😉

  Det fungerar ju faktiskt liiiika bra att använda dammsugare… #RETAS
  Farligt att fastna på fel ställe bara.. då blir det som i Forest Gump!
  …OOOH OOH NO.. OOOH! BLUNDAR!!
  😉

  Om jag hade typ varit 5 år nu.. så hade jag nog sagt “man skulle bara vara skelett!! Så slipper man allt fett”
  HAHA
  Helt oskyldigt och ovetandes om lyxproblemen..

stats