Charlotte "glitzy" Josefsson

Recept och matkasse

Jag är så trött på att planera vad vi ska äta samt att man ska göra inköpslista och handla. Senaste året har jag letat efter en matkasse som går hand i hand med det vi normalt brukar handla. Alltså att alla råvaror är färska, kravmärkta samt bra innehåll. Men det är svårt. Middagsfrid har vi kört med förr och jag tycker dom till 99% har goda recept, nästan allt är eko/krav samt alltid färska råvaror. Så det fick bli dom igen sedan en månad tillbaka. Dock kör vi bara varannan vecka då jag vill ha lite flexibilitet. Stella tycker om det mesta från den klassiska kassen. Det finns barnanpassade kassar också men jag vill att hon ska äta det vi äter och ju mindre hon är när hon vänjer sig vid ”vuxna” smaker desto bättre. Tänkte dela ett recept med Er (se bilden) som jag var lite skeptisk till innan jag lagade och åt det. Allt i kombination var väldigt gott. Jag hackade dock ner salladen och la den i botten på tallriken och sen resterande mat ovanpå. Testa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats