glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Saknar dig Storan

IMG_2897

Inte långt efter att Storan gick bort fick hon sin egen tatuering på armen. Kändes så självklart bara. IMG_2898

Det går ju lite upp och ner. Vissa dagar går bättre och vissa sämre. När hennes urna kom på posten (låter så sjukt “kom på posten”) blev det ett litet bakslag. Då var jag jätte ledsen igen. Nu går det ganska bra förutom att jag saknar henne så jag blir galen. Men det blir väl bättre med tiden. Som tur har an två andra mysmongon här hemma 🙂

Nej nu ska jag packa ihop och dra till STHLM. Ska baka tårtor när jag kommer fram. Min gudson (syrrans unge) tar studenten i morgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats