glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Skärpning

Ush, nu har jag  frångått mitt "matschema" fredag, lördag, söndag och idag, åt kinamat till lunch och en bit kladdkak nu. Varför? Nu får det vara nog. Från och med nu ska jag sköta mig fram tills på lördag.

Funderar på att hoppa över styrkan den här veckan och bara köra förbränning. Varför? Vet inte, bara känner för det. Men jag kanske ångrar mig när jag kommer ner till gymet ikväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Magdalena

  Haha ja man kan verkligen få tillfällen då man inte har några hämningar alls! Men kladdkaka är nästan olagligt gott alltså, det får man hålla med om!! Och man måste få äta gott annars så funkar det ju aldrig=)

 2. glitzy

  magdalena: jag har inga problem att stå emot annars, men jag tror det är dags för den där veckan du vet och då är suget något enormt:)
  malene: ja nu jävlar kör vi:)

 3. Sandra

  kan du inte skriva matdagbok nån dag så man får se hur du äter under en dag, behöver lite tips:)

 4. Magdalena

  När jag vill låta bli att äta nåt onyttigt som jag är sugen på så brukar jag tänkta typ “Jag njuter av detta i två minuter, sen är det slut och jag mår bara dåligt av det istället för att det är så onödigt” Brukar funka, bättre att ta en banan=)

 5. Lena

  Du
  måste få unna dig ngt gott ibland, så mycket som du verkar träna så förbrännar du nog den lika fort som du hinner blinka! Bara en liten tankeställare..

stats