glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

slå en bella


den här snubben har inte alla chips i påsen alla gånger. ett exempel på det är detta inlägg. om ni klickar på länken förstår ni. men jag kanske inte heller är helt hundra med tanke på att jag anmälde mig, ja till att testa dessa trosor. Johan har även skrivit att jag ska få ett par har jag för mig. vi får se inom kort? man lägger alltså mobilen i fickan och sen ringer det. men man måste ju ha vibratorn på så klart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johan gustafsson

    HAHAH ja har visst chipps Massa chippsy. Ja mejlar dig så fort trosorna kommer. tack för länken;) det behöver jag. Va tydligen lönhelg denna helg och då går folk ut. Helt dött ju:( Snackar med läna ännu. Hon är också på i trostestet. Kram

stats