Charlotte "glitzy" Josefsson

Slimma till benen med NBE massage


Alltså hur lyxigt är det inte att Anna från Kroppscoachen kommer hem till mig och masserar mig i min garderob?  Hon erbjuder inte denna tjänst till folk som hon inte har masserat innan vilket man kan förstå. Hon erbjuder nu även NBE massage på jobbet. Tidigare masserade hon på företag utan maskinen. Så har du ett företag och vill ha massage på jobbet så vet Ni vem Ni ska vända Er till 🙂
Denna gången valde jag att slagga ur benen och slimma till dom. Jag körde ju en kur för några år sen och mina depåer där fett och slagg gärna fastnar lossnade och jag har aldrig haft så fina och jämna ben. Jag kan säga att det blev skillnad redan efter en behandling. Måste köra en till behandling kommande vecka 🙂 Det ihop med förbränningsträning är en sån bra kombination. Hoppas jag blir frisk snart.

Om Ni är nyfikna på NBE massage kan Ni läsa mer här>>Anna har ju jobbat med NBE länge nu och har faktiskt tagit steget och blivit ”säljare”. Det är ju lätt att förmedla en produkt som man kan stå bakom. Är du massör och är intresserad så hör av dig till Anna. Detta är inte bara toppen för kunderna utan det avlastar ju dig som massör.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats