Charlotte "glitzy" Josefsson

Snabbmat när den är som bäst

Jag älskar Sushi när den är bra. Tyvärr kostar bra sushi nästan dubbelt så mycket som vanlig skitsushi. Egentligen finns det bara ett ställe i Linköping som gör bra sushi och det är ShinNori.
gunkaIkväll beställde jag bland annat 2 st Gunka med lax. Dom är så goda.soft shell crab rollSen blev det softshell crab rolls och några vanliga bitar. Något Ni måste testa är dragon rolls, dom är så goda. Tror varken dragon eller crab finns på menyn men be om det 😉 En gång när jag var där och hämtade upp mat fick jag provsmaka makrill tror jag med färskriven ingefära. Så jädrans gott. Att halstra söträkor, lax, tonfisk osv är också ett hett tips. Var jobbig och specialbeställ 😉sushi linkoping

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats