glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Sofis bok

När jag fick veta att Sofi skulle skriva en träningsbok så tänkte jag “varför då?” Jag förknippar inte henne med träning och hälsa. Gör ni? De använder hennes namn för att den ska sälja bättre. Vad har hon för kunskap och erfarenhet i ämnet? Ok, hon skrev den ihop med Julia som är utbildad? Eller?

Tänkte inte så mycket mer på det och nu kan man förhandsboka den. Då funderade jag lite igen. Samma frågor som ovan kom upp. Budskapet med boken är tydligen att man ska träna och äta för att må bra och en bonus är en välsvarvad kropp. Man får lära sig hur man kan njuta av det mesta men samtidigt hålla sig i form. Det är ju bra och jag är mer med på tåget nu:)

Först trodde jag det skulle vara en bok som lärde dig att träna och äta rätt med en helt annan inriktning om Ni förstår vad jag menar? Jag har inte läst boken men den är säkert bra om man inte förstått hur man ska äta och röra på sig för att må bra och hålla formen:)

Vad är Era tankar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. albin

    Mina tankar är snarare att jag förknippar Sofi med en cafelattedrickande modetjej som skålar i skumpa på fester i New York emellanåt, om hon sen lyckas klämma in en powerwalk i Central Park efteråt det känns ganska… irrelevant och som en lite dålig grund att stå på om man skall skriva en bok om träning och kost.

stats