glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Som en virvelvind…

…blåste brunchen över.

Hej på Er….Tog lite påskledigt från bloggen. Knäppt när folk är lediga och har tid och läsa men jag har bara inte orkat. Vi har umgåtts med folk hela påsken så när man väl har haft en stund över har jag suttit som ett kolli i soffan. Inte riktigt samma energi som innan Stella kom till världen.

Idag hade vi bjudit in till brunch. 10 pers plus barn. Man kan säga att brunchen blåste över som en virvelvind. Inte ett enda kort togs det heller. Så synd så här i efterhand. Kass bloggare man är 😉 Men jag bjuder på ett par bilder från Chicago när jag och Cissi gick all in på frukosten.

Vi hade delat ut lite uppgifter så det blev typ knytis. Mycket gott blev det. Vi inledde med egg benedict (Det är ju så jäkla gott så klockorna stannar) och sen fick man gå loss på vad man ville.

När alla hade dragit var det bara att städa och så har jag gjort morotspuré till Stella. Vill bara att hon äter ekologiskt och gärna med så lite skit i som möjligt. Kommer inlägg om köpegröt inom kort.

Sen var vi ju med i Aftonbladet idag.  Lite lagom fräsigt så där. Jag har en bit kvar till att vara tillbaka till min form innan jag blev gravid. Har en del muskler att bygga, framför allt rumpan. Fettmassan är inte så mycket att klaga på. Bild på mig och Thomas Skoglund som skrev artikeln och bilden är tagen av bästis Peter Wixtröm. Det är Jimmy Wixtröm som brukar fota för ShapeMeUp. Bra att ha så nära vänner som är fotografer 🙂

Vi kan väl snacka lite inredning när vi ändå blandar hej vilt? För någon månad sen fick jag något ryck en kväll och skulle göra om lite vid “disken” bakom oss. Skruvade upp lampan “Oxford” från ellos (25% på allt inom hem nu), köpte en “liten” blomma till hörnan och flyttade om lite prylar. Krukan “Antique” kommer från House Doctor och den hade jag sedan innan. Ska fixa till sladdarna också, ser inte så bra ut som det är nu.

På tal om blommor. Dom är överallt nu mer. Kniper en då och då från denna och sätter i en liten vas.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej! Tänkte bara tipsa om egengjord gröt som innehåller allt bebisen behöver (järn, fett osv).

  – havregryn
  – paltbröd
  – torkade aprikoser
  – torkade katrinplommon

  Mixa de torra ingredienserna till ett fint/halvfint mjöl. Mixa de torkade frukterna.
  Koka (5 min) några skedar mjöl, vatten plus fruktmixen. Ha i en tsk smör och ev lite mjölk för konsistensens skull.

  Jag har enbart använt ekologiska ingredienser och min dotter älskar det! Fritt från onödiga ämnen samtidigt som den innehåller allt en växande bebis behöver.

  Hälsningar Sofia

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Hej och tack. Jag har redan gjort grötpulver och egen puré men tyvärr äter hon inte när hon får min gröt. UNGE!!! Har dock hittat ett ekologiskt grötpulver nu som inte innehåller maltodextrin. Men vill helst att hon ska äta min gröt så klart. Men ska testa igen.

stats