Charlotte "glitzy" Josefsson

Svullen Fiffi

Det här  inlägget skrev jag i oktober, men sen kom väl någon inlägggning på sjukhuset i vägen eller så försökte jag bara hitta en passande bild (nu skiter vi i bilderna) till inlägget? Vad vet jag. Men här kommer det i alla fall. Trist att det bara ska ligga kvar i utkast och ruttna:

Ni vet min Bitchi? Hon är ju den enda som berättar hur saker och ting är. Här målas inget rosa fluff fluff upp inte. Ifs, min andra bästis Theres är också ärlig. Kommer ihåg när Bitchi hade fått sitt andra barn för några år sen och hon berättade att det kändes som att en lastbil hade kört äver f*ttan fram och tillbaka och sen lite detaljer på det. Och information om hemorrojder som är väldigt vanligt under graviditet. Jag har dock inte fått några (än), så nu är det avklarat. Jag kan fortsätta men Ni fattar grejen.

Theres fick sitt andra barn i augusti. Sally kom för flera år sen och jag kommer ihåg att Theres berättade att det inte alls är så där fantasktiskt om alla säger att det är. Klart att man älskar sitt barn osv. Alla upplever detta så klart olika och vissa lever säkert i den där fantastiska bebisbubblan men minst lika många gör det inte och det är liksom tabu att säga det. Så konstigt??? (Ok, detta har vi ju avhandlat efter att Stella kom ju)

Skitsamma, nu till den svullna fiffin. Snackade med Bitchi i telefon för ett par veckor sen och helt plötsligt frågar hon. Har f*ttan svullnat än?
Jag: Ehh va? Nä, eller?
Cissi: Ja men alltså den gör ju det av allt tryck uppifrån.
Jag: Stoppar ner handen i trosorna och svarar nej inte än?

Men då kan jag informera Er, ett par veckor senare. Att allt där nere liksom svullnar. Blir större. Inte alls snyggt. Jag som tyckte min Fiffi var ful redan innan. Buhuuuuu!!! Och det är ju därför man får hemorrojder. Av trycket. Men som sagt, de håller sig borta än så länge. Om de kommer kanske Ni får veta?

Nu i efterhand kan jag ju berätta att visst dök det upp en (eller kanske var flera? Kollade liksom inte så noga) hemorrojd men den är borta nu tack och lov och även den svullna fiffin för den delen. När vi ändå är inne på fiffi så kan jag ju berätta att Stella bajsade på min Fiffi i söndags kväll. Vi satt i sängen, jag skräddare och Stella i sin body i mitt knä typ. Jag satt och knapprade lite på datorn. Hör hur det spruttar till. Skönt tänkte jag, äntligen kom bajset (hon bajsar nu mer en gång per dygn eller så går det 1,5 dygn så när det väl komer ja då kommer det med besked). 2 sekunder efter känner jag något varm rinna ner på insidan av benen, till vänster om troskanten. Tittar ner och ser hur bajset fortsätter vidare ner i sängen (tacka gud för madrasskydd). Bajset gick genom trosorna. Man ska inte ha bajs i Fiffi, det har man ju lärt sig sedan länge. #livetsommamma

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bitchi

    Hello!!! Alltså jag skrattar så jag typ kissar på mig!! Ja fy fan… stackars Fiffin alltså!! Sa jag inte oxå att jag kalllde läpparna för korvbröd??!! Love you

    1. glitzybloggen

      Nej tror inte det? Men vet ju hur din fiffi ser ut så jag kan tänkta mig att den såg ut som korvbröd haha. Puss. DITO!!!

stats