glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Tagit lite prover & kontaktannons

DSC_6270

Idag gjorde jag slag i saken efter att mamma hade ringt “Du är ju trött jämt, nu ringer du och beställer tid”. Orkar inte höra på tjatet mer så jag ringde direkt när vi lagt på. Fick en tid samma eftermiddag. För en gång skulle fick man träffa en doktor som tog sig tid. Vi pratade genom hur mitt liv ser ut och sen gjorde vi en undersökning. Allt var tipptopp.

Sen fick jag lämna några rör blod för att kolla om vi kan hitta något där. Hoppas det så vi kan få bukt med detta. Hade på mig gymkläderna för jag tänkte träna efter vårdcentralen men jag var så trött & orkeslös så jag åkte hem och jobbade en stund och vek lite tvätt mm. Sen somnade jag helt utmattad i sängen vid 18:30. Blev väckt av att Jocke kom hem vid 19:30.

Har knappt orkat hålla mig vaken ikväll och jag ligger redan nerbäddad och ska försöka somna innan tolv för en gång skull.

Jocke undrade om jag är på väg att bli utbränd. Han menar på att många av mina symptomer påvisar det. Så kan det vara? Men man förnekar det väl in i det sista? Det var länge sen jag var ledig och mina dagar är ganska intensiva. Kanske dags för semester? Åker ju ifs till Marbella om 15 dagar. Kanske får bita ihop fram till dess och bara köra på? Eller så har jag typ järnbrist eller något och helt plötsligt var allt löst:)

*********************************************************

941996_10151656568280638_926222621_n

Här den ena, den andra heter 1098 s

Nu till något annat som är jäkligt roligt. Jag blir taggad i en kommentar på insta “Vi var väldigt nära att köpa en Ducati till dig nyss” Det går en stund “Köpte just två Ducati” Det går en stund och ett sms kommer “Tja Miss Ducati”.

Alltså jag dör. VÄRLDENS bästa Otto har gått och köpt 2 mattsvarta Duccar. FAN att jag inte kan åka med till Gotland Ring i helgen och köra. FAN FAN FAN!!!

Jag tror jag ÄLSKAR Otto just nu.
Oh just det, han e singel och vill ha en flickvän. Gärna en som jag gillar så vi kan umgås:) Maila mig om Ni vill gå på dejt 😀 Jag kan vara en sån där match maker. Han behöver en tjej med skinn på näsan, som inte är för “tjejig”, humor och absolut inte pryd. Social är nog också bra. Jag antar att det inte är ett minus om man skulle uppskatta snabba bilar och mc eftersom det är en stor del av hans liv. Att vilja sitta hemma i soffan 7 dagar i veckan på kvällarna är inget plus.

Prickade jag in det bra Otto???

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zara

  Det du beskriver låter EXAKT som det jag känt varenda vår… I flera år har jag lidit av denna fruktansvärda symptom, tills det en dag slog mig… “Jag kanske är pollenallergisk?”… Vilket jag VAR OCKSÅ visade det sig efter att jag gick och gjorde test. I flera år har jag lidit av denna extremt jobbiga trötthet, som rent ut sagt förlarmar en. Så visade det sig att det var en jkla allergi. Jag skulle råda dig att TESTA dig för detta, det är otroligt vanligt att man lider av det utan att veta om det.

   1. Zara

    Jo, snuva hade jag också. Kunde få nysattacker och en näsa som aldrig ville sluta rinna. Kliande ögon, kliande gom om jag äter äpplen (under våren) , men värst är tröttheten, den förlamar… Men som sagt äter telfast nu och har en bra kortisonspray så nu mår man prima 🙂 jag bor i Lissabon nu, folk gör inget annat än nyser stup i ett här… Vore ju väldigt komiskt om alla blir sjuka i förkylning när våren slår ut… Återigen, pollen är min teori.

 2. Jenny

  Hej! Jag gillar din blogg!

  Att man känner sig utbränd kan ibland visa sig vara sköldkörtelproblem.
  Det kan vara värt att kolla upp om läkaren inte redan har gjort det.
  Hoppas du blir bättre!

 3. Jojje

  Tänkte på en sak…… kan det vara nån biverkning av allt jäkla botox du pumpar i dig??
  Det är ju trots allt ett nervgift!

  Menar, de säger ju ogärna sådant när de kan tjäna pengar på folk…. så fort folk är inom företagets väggar och regler så
  är de som giriga robotar..

 4. Syster Camilla

  Bra skrivet Jojje, har försökt länge att hon ska dra ner på sina åtaganden m.m men det är inte lätt kan ja säga……, speciellt om man har diagnosen A-Ö :)) Otto> jag är singel, Hahaha!

 5. Sofia

  Symptomen på utbrändhet är väl individuella, precis som anledningarna till att man blir utbränd.
  Men när jag blev det så var det på grund av stress, och då har jag ändå alltid varit en stresstålig person.
  Ingen matlust alls, ingen ork till att riktigt göra nåt, allt kändes jobbigt och besvärligt och jag var trött jämt. Mentalt trött då, jag vet inte om jag var fysiskt trött för det fanns inte en chans i hell att jag nånsin skulle ta mig ut och t.ex. jogga eller nåt.
  Klev upp, for till jobbet, mådde dåligt där, åkte hem, åt ibland middag och sen i säng. Så mycket orkade jag.

  Har en snubbe på jobbet som hade järnbrist (i hans fall beroende på att han har leukemi) och han var både fysiskt och psykiskt trött. Han sa att han kunde bli utmattad av att bara gå upp för en trappa och att han kände sig hängig för jämnan.

  Hoppas att läkarna kommer fram till nåt, du verkar ju vara ett energiknippe för övrigt.

 6. Carro

  När jag hade järnbrist (kraftig sådan, läkaren undrade hur jag kunde leva ö.h.t!) så orkade jag inte gå utanför dörren ens.
  Men jag har varit lika trött trots bra värden senare, så jag borde också ta prover… jag stupar alltid på eftermiddagen, blir nästan illamående av trötthet. Å så kan man ju inte ha det! Men ändå gör jag inget åt det.
  Bra mamma du har som pushar på! 😉

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Jag blev illamående en eftermiddag här om dagen. Aldrig hänt förut. Ja gå iväg du också. Men äter du bra? Ditt blodsocker kanske dippar på em?

 7. Jojje

  Det var ju på tiden! 😉
  Men tror du stressar lite väl mycket.. alla måsten… suger ju musten ur själen.
  Du har ju inte 8-17 jobb… Då stänger du ju aldrig av “verksamheten”.

  Att aldrig växla mellan lägene börja/sluta jobba.. är typ som att inte äta riktiga måtiderl, utan att bara småäta hela dagarna..

  haha.. match maker? ja jävlar..
  Kan bli spännande!

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Men hur fan ska man få ihop allt? Och hue ska man få till det här 8-17? Jag har ju ändå slutat jobba på helgerna till 90% och jag jobbar inte lika mycket på kvällarna längre.
   Kanske vore bra att flytta kontoret hemifrån?

   Otto har dock inte kommenterat så frågan är om han e nöjd med min självutnämnda titel?

   1. Jojje

    Jag säger ju att du måste bli rik snabbare!!!!! 😉
    Get rich or die tryin…som 50 Cent sa…

    Man klarar inte svinga ett företag där man ska göra allt själv, hela tiden.. utan att stressa själen.
    Sen tar det tid att vänja sig av med all kontroll…. skulle du våga lägga ut något till en annan person?
    hehe

    Ja en fläskig lokal vore väl nåt.. men det kostar ju….

    …det står ju “Nordens bästa träningsportal”….Kanske dags att börja ta betalt därefter? 😉

    HAHA kom att tänka på kungen i robin hood… “VAKTER VAKTER DE TAR ALLT MITT GULD!!”

    Hämta nån brud från Paradise Hotel.. haha.. de är väl formbara? 🙂

stats