Charlotte "glitzy" Josefsson

TÄVLING – vinn mig

hur tolkade ni rubriken där egentligen?

jag har varit så sjukt trött ikväll så jag vilade från gymet idag och jag vet inte ens om jag kan köra benpasset i morgon. skadan har inte läkt än känner jag. hmm vi får se i morgon hur det känns.

men inlägget ska handla lite om träning. en tjej skrev precis en önskan: Jag har en skitbra idé till dig.. Du kan typ ha en tävling varje vecka/månad där priset är att träna med dig (man betalar sj). Tror jag skulle vara mycket uppskattat av oss Linköpingsläsare.. Jag skulle iaf tycka de vore skitkul att träna med DIG. Du verkar ha så bra tips och metoder..

WHY NOT! Så alla linköpingare som vill träna med mig kan väl kommentera på här i inlägget. skriv lite hur du tränar idag och varför du vill vinna. vem vet det kanske bara blir en tävlande:)

Priset är alltså en veckas träning med mig på worldclass & gymbolaget. Jag kan antagligen fixa ett par gånger gratis.

tävlingen slutar nu på söndag 18 jan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Vad lustigt! När jag själv var på gymmet idag så tänkte jag precis samma tanke. Är inte Linköpings bo, så det blir ju svårt att delta i tävlingen. 🙂

 2. Karin

  Jag bor 20 min från Lkpg men tänkte va med och tävla ändå;)
  Har börjat träna lite smått efter att ha fått barn för ca 8 mån sen. Har hittills mest bara promenerat med vagnen men sen ca 3 veckor tillbaka har jag börjat på lite olika pass. Styrketränade ganska mycket för ett par år sen men kom helt av mig när sonen var på väg. Är sugen som attan att få tillbaka min gamla kropp!

 3. anonym

  Charlotte, jag gråter lite nu (nästan)! Det här är något jag verkligen skulle vilja göra, träna med dig alltså. Jag bor en timme från linköping, buhu! ;(

 4. Linn

  Hehe! Roligt. När vinsten ska inkasseras, kommer du då att vara i form eller ha ett lite skadat ben? Bara så att man vet vad man tävlar om, alltså. 😉

 5. sandra

  Klart jsg är med i tävlingen!
  Jag har upptäckt hur mkt jag har gått upp sedan jag tog studenten(och slutade träna regelbundet)Musklerna är puts veck & överallt har måtten blivit större. tidigare var jag en vältränad 36a men nu är jag en otränad 38a. Det är inte storleken som är avgörande utan att jag märker hur mkt mindre jag orkar jämför med förut. Stillasittande jobbet tar kål på mina axlar!
  Nu till våren kommer jag dock börja cykla till jobbet igen som alltid(blir ca 1,3 mil fram&tillbaka) samt att jag ska börja träna ca 3-4 dagar i veckan utöver det(gyma,springa,aerobics) kan vara kul att få lite tips på vägen både träningsmässigt & kostmässigt!
  mvh sandra

 6. Jamie

  Jag vill ju naturligtvis vinna dig Charlotte.
  Har kommit igång lite sisådär med träningen nu så en liten spark i arslet skulle nog vara bra..
  Kramar igen/Jamie

 7. Majda

  Fan vad kul att du gillade min idé 🙂
  Inte ska jag vara sämre för det, nu är jag med och tävlar!

  Jag köpte mitt gymkort i Augusti 08 (på World Class) men har inte tränat EN ENDA GÃ…NG SEN DESS!! Har några månader kvar och tänkte att nu ska jag börja träna, på riktigt, du kanske kan ge mig motivationen om jag får träna med dig och se hur kul det faktiskt kan vara:)

stats