glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Tips på en grym amningskudde

Här om dagen sa jag till Jocke “Alltså, jag längtar tills min elektriska dubbelpump kommer på posten”. Han skrattade och svarade “en mening som du aldrig trodde du skulle säga”

Så sant. Jag är ju en otålig person och tycker det tar för lång tid att pumpa ett bröst i taget och dessutom för hand. När jag fick syn på en elektrisk dubbelpump på rean slog jag till. ok detta var en parantes, men kom och tänka på den nu när jag ska blogga om amningskudden. Kanske också en sån där grej jag aldrig trodde skulle hända.

Sliten morsa

Jag hade ingen kudde från början men blev tipsad om att skaffa en och det är så skönt när man ammar. Jag googlade och köpte så klart den som hade fått bäst i test. Märket är doomoo och finns i olika storlekar. Den jag har är i medium och såg att även den var på rea nu.

Stella gillar även att sova i den plus att den blir ett bra stöd när hon ska lära sig sitta.

Det var allt från dagens mamma-blogg 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Lumix gx7. Har det fasta objektivet. Den är bra å smidig när man inte pallar med den stora systemkameran. Kram

 1. Tess

  Det är så mysigt att läsa om dig och Stella! Jag har följt dig sedan 2007 och har också precis fått mitt första barn. Kul att följa med dig genom ditt livs olika faser, och skoj när de sammanfaller med mig 🙂 Du är en stor källa för inspiration! Tack för att du delar med dig till oss läsare! Kram!

stats