Charlotte "glitzy" Josefsson

Tips på smarrig Champagne

 

IMG_4230

Piper-Heidsieck Brut>> testade jag i söndags för första gången. Absolut inte sista gången. Så jäkla gott. Champagne är oftast väldigt torrt, för torra för min smak. Men så finns det alltid guldkorn som passar smaklökarna. Detta är också torrt men ändå lätt och friskt. Ska nog åka rdan i morgon och bunkra upp lagret 🙂

champagne 1

Synd att jag måste dela flaskan med 5 andra tänkte jag här 🙂  IMG_4231

Ni som följer mig på instagram har redan fått detta grymma tips i form av ”korken”. @glitzan heter jag 😀IMG_4234

Mmmmm läskande gott.

IMG_4238

Lillan är alltid bara ett stenkast bort. Nyfriserad och allt 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats