Charlotte "glitzy" Josefsson

tjockis

Tjena mina vänner. Lillan här igen. Idag har Trassel varit på invägning på Valla Djurklinik. Trassel är lite tjock och måste banta nu. på 9 månader ska hon gå ner 1.5 kg. kanske inte låter så mycket men om ni tänker i % så är det mycket.

Jag är med lite knubbig, men inte åkatillvallaknubbig. men jag har en känsla av att matte kommer strypa ner lite på maten till mig också nu. men jag slipper i alla fall äta den där svindyra bantarmaten (älskar den, men vill inte visa att jag är avis på Trassel).

Sjysst bild jag tog på Trassel va? Jag hängde med matte och trassel för att hålla dom sällskap. och eftersom vi åkte i skitbilen/arbetsbilen så fick trassel gå ut ur buren och vara vart hon ville i bilen. så himla sjysst av matte. Men vi har ju världens bästa matte så jag är inte förvånad.

Nä nu har jag varit vaken i säkert en timme så nu ska jag tvätta mig lite och sen ska jag sova några timmar.

ciao Lillan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Charlotte

   tack carro..jag ska försöka, men jag vet inte när jag ska ha tid…jag sover så mycket och när jag är vaken så tvättar jag mig, äter eller går på lådan….och myser med matte så klart…men jag ska försöka
   puss

 1. Li

  Min fråga hör inte alls till inlägget (söt kisse ändå) men jag undrar om din hud, var det kemisk peeling som du gjorde och blev så nöjd med? Har problemhy och vet i sjutton vad jag ska ta mig till, vore därför jättetacksam om du ville ge mig en liten hint om hur du lyckades ta igenom din dåliga hy period! =)

  1. glitzy

   jag hade fasen testat allt..men kemisk peeling ihop med produkter från mene&moy fick ordning på huden:) testa..många har blivit hjälpta av detta

   1. Li

    Tusen tack för att du tog dig tid att svara, snällt av dig! PÃ… måndag smäller det då blir det kemisk peeling för hela slanten =)

  1. daella

   Hej!! Jag söker tjejer med stort intresse för Make up och hudvård som kan tänka sig att arbeta med försäljning (utan egna risker, såsom pengainsats). Är ni intresserade så hör av er på daella@hotmail.se (OBS! Över 18år).

stats