glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Toxad i skallen

20140630-212552-77152301.jpg

Ni känner sedan innan till bästa Anita som jobbar i Stockholm, Norrköping och Linköping>> med bland annat botox och fillers. I Stockholm är hon två gånger i veckan på bästa Teres Plastikkirurggruppen>>. På tal om Teres måste jag boka in återbesök för min haka.

Jag kände att det var dags att fylla på botox igen och förra veckan hade jag en tid. Först pratar vi alltid igenom vad jag vill göra även om hon vet, sedan ritar hon ut vart hon ska sticka förutom mellan ögonen där hon kör direkt. Efteråt får man små myggbett som lägger sig efter några minuter. Man ser inte ens att man gjort något. Efter några dagar börjar det stelna till och efter ca 5 dagar brukar allt vara stelt 🙂

Jag sätter botoxen som ett V för att låta musklerna på sidan i pannan vara aktiva. Då får man ett litet ögonbrynslyft vilket är bra.

teres

När jag skulle in och hämta länk till Plastikkirurggruppen så såg jag detta erbjudande. Kanske kan vara något? 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats