glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

träning måndag

Klockan är 22:07 för att vara exakt. Jag kom precis hem från gymet och jag är helt slut. Ni förstår, jag somnade i soffan förut när jag bara skulle sätta mig ner en stund. Klockan 21 tvingade jag mig ner till gymet, jag ville verkligen inte. I dag har varit en sån där dag när jag har ätit onyttig lunch + lite godis under dagen. Detta är inte ok under månd-torsd eftersom jag har kommit överens med mig själv om detta. Men jag tror det är veckan innan det är dags för den tjejiga veckan och då "måste" jag trycka i mig lite skit.

6 set rygg och 3 set korsrygg, avslutade med 25 min tung intervall på rotexen. Sen hann jag inte så mycket mer.

*linne nike*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. glitzy

  sara:ja du, en varierad bra kost. svårt att säga. läs mina träningsinlägg. men ät mycket protein om du vill bygga muskler

 2. Robin

  Ja, det är måtten framförallt runt magen jag hoppas på att få ner.

  Får hoppas jag tappar mer på magen än resterande kroppen 😛

  Vad syftar du till att det inte stämmer riktigt procentmässigt, felmarginal?

 3. N.

  Hejsan Glitzy.. tänkte fråga dej om lite råd. Jag är 1,70 lång och väger just nu 62,63kg.. min mage är väldigt gulligt tjock och mina bröst är väldigt stora. Har storlek 80G och de väger ofantligt mkt.. Oftast så tränar jag på friskis ett par ggr i veckan men blir inte av med magen. Brösten har blivit lite bättre (fastare och mindre). Mina armar och ben är supersmala och har knappt nån gump hahaha, kan du ge mej lite tips på vad ja kan göra när ja testat situps i perioder. Jag älskar ju skräpmat men unnar mej det mest under helger då ja tränar ihjäl mej under vardagarna. Kan skita i all skräpmat vilket ja gjort innan men de har ej hjälpt för magen ändå så.. Tacksam för svar! Trevlig blogg förresten!

 4. Sara

  vore roligt om du kunde tipsa på vad för mat man ska äta när man styrketränar…. Var kan man köpa snygga Nike kläder? Hittar inget bra utbud i någon av sportaffäerna jag varit i… Område Östergötland, västergötland mm häromkring…

 5. glitzy

  mini; i know. vi bygger om den så ha tålamod

  lova; tycker det e lite pinsamt att filma å ta kort på gymet, annars skulel ni får det varje gång

 6. lova

  gillar verkligen dina träningsinlägg.. skulle vilja se mer av dina övningar på bild osv 🙂 har använt tips från dig tidigare.. ex magövningen och ryggövningen på rodden. riktigt bra

 7. Johan

  Hon e seg, hon har inte msn på sin sega apple dator. Hon undrar om du inte kan skicka dom till hennes mail eller lägga upp på facebook. Hon sitter här o käkar ost för fulla muggar hahaha,

stats