Charlotte "glitzy" Josefsson

träning måndag


Som sagt, förbränningen är nummer ett just nu. Men nu känner ju mig, jag har ju svårt att hålla mig borta från vikterna så det fick bli 6 set axlar i alla fall. Men fasen vad skönt det är att springa intervaller på bandet.

Jag har tänkt lite. Jag får mycket mail angående träning. Information kan man sälja. Jag kan inte sitta och göra mat- och träningsprogram till er alla som kostar mig dyrbar tid. Jag tänkte dra igång coach online. Man får helt enkelt betala för att få hjälp och coaching. Tror ni det skulle vara något? Självklart kommer jag svara på kommentarer i bloggen. Men man får betala för att få scheman uppladga osv och få hjälp med tillskott osv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Det tycker jag låter som en vettig idè!! Själv vill jag träna, fettförbränna och få synliga muskler utan att bli stor och jag har absolut ingen aning om var jag ska börja.. Jag betalar gärna en slant för att komma i form igen efter sommarens frossande. =) Ha det gott. //Madde

 2. glitzy

  elin: man behöver inte utbilda sig för att kunna..eller jo, man utbildar sig själv och blir lärd av de som har varit med länge. så klart man inte utgår från sig själv. det har visat sig i bloggen att jag besitter mer kunskap än dom som har utbildning.

  vem som helst kan ju lära sig utan att just läsa en kurs där en lärare berättar saker eller att de säger vilken bok du ska läsa.

 3. Caroline

  Ja skulle verkligen kunna betala för en träningscoach! Ska köpa kort på gym nu i augusti och vill verkligen bygga lite muskler och gå ner ca 10 kg. Men jag har ju ingen aning om hur man gör med maskinerna..:)

 4. elin

  Men vad har du utbildning inom kost, träning och hälsa? Om man ska coacha andra bör man ju ha en viss grund att stå på och ha praktiserat sin kunskaper och inte utgå bara från sig själv sin träning etc. Men lycka till iaf =)!

 5. Annie

  Det låter som en bra affärsidé, men eftersom du inte är utbildad kostrådgivare bör du inte ta lika mkt betalt som en sådan heller. Mvh Annie

 6. Camilla

  Smart idé! Den kommer nog dra in lite pengar 🙂

  Vettigt att få tips från en verklig person och inte en tidning el dylikt.

  Jag tjatar om mina önskemål om verkliga personer både nu och då, men det ger mig mer än ex modell bilder i katalog från något klädföretag

 7. Linda!

  Det tycker jag låter som en alldeles utmärkt idé! Jag anmäler mig till att bli din första kund 🙂

  kram

stats