Charlotte "glitzy" Josefsson

Träning måndag

Visst är det tråkigt att nästan alla inlägg handlar om träning just nu. Men jag har inget annat att skriva om. Jag gör inget speciellt på dagarna så jag strosar mest omkring i myskläder. Visst jag kan ju visa dom outfitsen men det är nog ingen som bryr sig. Jag har ingen lust att tjata om höstmodet som alla andra modebloggar gör just nu. Ni får stå ut med tråkiga ja just nu. Men det vänder och då kommer ni tröttna på allt tjat om alla kläder och trender då istället.

Som ni ser på kortet så skiner solen. What? Man blir ju lite förvånad. Fast tyvärr är det ändå kyligt ute. Men jag skiter i vilket just nu, för jag drar till Spanien på lördag och kommer att kräkas på solen när jag åker därifrån. Men vad brun och snygg jag kommer bli. haha

I dag har jag tränat rygg och mage. SKulle ha blivit förbränning och axlar också, men fick så sjukt ont i huvudet så jag la mig i solariet istället. Men jag har faktiskt vart ute i 5 km spåret idag och joggat och gått om vartannat.

Matdagboken:
Uppdaterar ikväll när jag har ätit klart

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. glitzy

    anonym: haha vet inte om du vill se den 🙂 har precis börjat träna rygg igen efter ett års uppehåll..men visst jag kan väl försöka mig på en föexad rygg för din skull..hå¨ll utkik i bloggen hihi

  2. anonym

    Sluta inte skriv om träning! Det är därför jag läser din blogg, tror du inspirerar många. Kan man få se en bild på en flexad rygg =)

stats