Charlotte "glitzy" Josefsson

träning onsdag

igår skippade jag träningen och idag hade jag ingen motivation alls. ibland klagart ni på mig när jag skriver att jag är trött och tvingar mig ner till gymet och bla bla. Ja men det är min blogg och om jag är trött så skriver jag väl det, varför ska jag låtsas att allt är så jävla underbart & kul jämt? Och för det andra borde det vara en spark i ändan på er som ligger i soffan & läser min blogg istället för att träna för att ni kanske inte orkade just den dagen. Men när ni ser att jag tvingade mig iväg kanske ni också gör det?

Så här kommer ett negativt träningsinlägg. Hade ingen lust att träna idag, men passade på att gå ner klockan 10 fär att få det undanstökat vilket var ett misstag. jag har så svårt för att träna innan lunch, jag har ingen ork i kroppen. Det är alltid så.

Men jag körde i alla fall
3 set benpress
2 set gående utfall
2 set sumosquat
2 set benspark
2 set lårcurl

jag hoppade över 4 set, det ska vara tre på varje muskel. men jag skyller lite på att skadan i benet som jag drog på mig förra benpasset inte är helt läkt. Men jag tror att allt ska vara som vanligt till nästa onsdag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats