glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

träning tisdag

efter att ha vilat i tre dagar var det dags igen. det märks att man har varit/är lite krasslig. det tog mig 30 min att springa 5 km. Haha vilket skämt. Efter det körde jag 3 set mage och 3 set biceps. Mest för att underhålla, vill verkligen inte bygga.

hela outfiten kommer från Under Armour. Jag har faktiskt blivit kittad med ett litet kit för att testa och se vad jag tycker. hela deras grej är att materialet ska andas, du ska inte känna dig svettig i kläderna osv. Och jag måste säga att det funkar riktigt bra. Jag svettades som en gris idag och när jag kände på linnet och brallorna kändes dom inte blöta.

Jag är riktigt kräsen när det gäller joggingskor och dessa var faktiskt sköna. Jag var lite skeptisk innan, men när jag väl stod där på jogginbandet flöt det på riktigt bra. Så dessa ska slitas ut nu precis som mina förra som sulan gick sönder på förra veckan. Vilken tur att dessa dök upp och jag är nöjd med dom.

Deras kläder säljs bland annat på Stadium.

Jag spanade in deras vårkollektion för 2010, jäklar vilka snygga linnen och byxor det var. Jag vet att jag kommer roffa åt mig minst ett par brallor och två linnen när de kommer ut i butik.

lite info om märket som jag inte orkar översätta:) :

Under Armour‘s mission is to provide the world with technically advanced products engineered with our superior fabric construction, exclusive moisture management, and proven innovation. Every Under Armour product is doing something for you; it’s making you better.

It started with a simple plan to make a superior T-shirt. A shirt that provided compression and wicked perspiration off your skin rather than absorb it. A shirt that worked with your body to regulate temperature and enhance performance.

Founded in 1995 by former University of Maryland football player Kevin Plank, Under Armour is the originator of performance apparel – gear engineered to keep athletes cool, dry and light throughout the course of a game, practice or workout. The technology behind Under Armour’s diverse product assortment for men, women and youth is complex, but the program for reaping the benefits is simple: wear HeatGear® when it’s hot, ColdGear® when it’s cold, and AllSeasonGear® between the extremes.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carina

    Vad är det för märke på skorna, jag är ute efter ett par nya löpardojjor. Säljs även de på Stadium? Tack för en inspirerande blogg!

stats