glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

träning torsdag


det udda träningsprogrammet fortsätter. Körde igenom hela kroppen idag igen fast endast 2 set per muskel och 10 reps. egentligen ska man vila 2 dagar efter det första passet då man tar ut sig totalt. Men för mig blev det en dags vila av styrkan den här veckan.

De andra två passen ska man ligga på ca 80% av max. Detta endast för att hålla hormonnivåerna uppe(underhålla muskeltillväxten.)

*linne nike*byxor better bodies*

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. glitzy

  sweet: jag har faktiskt inte så bra koll på hur man lägger upp löpträning på bästa sätt. men det är völ bara att springa och springa och springa?

  trevlig helg

 2. Thérése

  Det låter jag vara osagt… vet att det finns vetenskapliga tester samtidigt finns det även andra som säger att det går men att det är väldigt komplicerat och det ställer extra höga krav på både träning och kosthållning. jag får prova mig fram lite, är ju som bekant väldigt individuellt med allt vad träning heter.

 3. sweet

  Hellooo! Gillar din blogg 😉 Undrar bara om det finns möjlighet till lite coaching?? Springer typ året om o lite styrketräning, men.. är sugen på att göra tjej-klassikern nästa år. Vet du något om upplägg osv.. Så sugen men inte så mycket kunskap!

  Ha en trevlig helg o kramiz!

 4. Thérése

  Även jag har tidigare varit av den uppfattningen att bygga muskler samtidigt som att bränna fett är bara att glömma. antingen eller… den här snubben som skriver om max-ot menar dock på att det är möjligt. det han skriver verkar som sagt vettigt men kan ändå tyckas strida mot mkt man läst i ämnet tidigare. titta gärna in på sidan https://www.ast-ss.se/html/page.asp?id=20 där han skriver om det under vecka 11.

 5. glitzy

  therese: jag vill inte ha så mycket mer muskelmassa. som med alla andra träningsmetoder fungerar den bra för vissa och vissa inte. om man läser på forum osv verkar många vara nöjd med den och de fick bra muskeltillväxt. så länge du övrbelastar muskeln är det lika med tillväxt. en del nämnde också att de fått ont i leder just för att man ökar vikterna så fort.

  men du kan inte tappa fett samtidigt som du bygger. det är vetenskapligt omöjligt. då tycker jag du ska satsa på att bygga i höst och vinter och sedan bibehålla muskelmassan till våren och köra hård förbränning då istället.

 6. Joakim

  Therese: Det är vetenskapligt bevisat att kroppen kan inte vara i hypertrofi, muskeltillväxt samtidigt som du ligger på minus kcal.

 7. Thérése

  vill du fortsätta bygga lr mer underhålla den muskelmassa du har idag? själv har jag nyligen börjat följa max-ot vilket jag tycker verkar vettigt. är själv ute efter att dels bygga o dels bränna fett. hört talas om max-ot?

 8. glitzy

  therese: detta innebär att jag kör styrka 1 gång mindre i veckan och jag hinner då köra mer förbränning. jag vill alltså hålla mig i bra form året runt och inte bara köra styrka på vinterhalvåret

 9. Thérése

  Lite nyfiken på vad det är för resultat du är ute efter i och med det nya träningsupplägget? ha det gott!

stats