Charlotte "glitzy" Josefsson

Träningsvärk i magen

me

Puss puss på er mina älskade korvar.

Tights // Body Language
Linne // NikeP1030111

Här sitter jag med träningsvärk i magen. Körde den här övningen igår. En favorit, men kör den alldeles för sällan. Man sänker ner raka ben och sen upp igen, avsluta rörelsen med att trycka upp hela kroppen som på bilden ovan. Man behöver inte sänka benen så långt ner utan man kan bara sänka dom lite och sen upp igen. Håll gärna i några sekunder i högsta läget så kommer det bränna gött i magen.

Idag hade jag typ 30 min på mig att träna så drog till World Class express i Johannelund och köttade ben. Ett gäng knäböj med fri stång, några utfall och lårcurl. Avslutade med 5 min snurrande på rotexen och stretch. P1030112

P1030117

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. AB

  Tränar du alltid i string? Eller är det mest när du har ljusa tights? Är det inte obekvämt att träna i string?

  1. Charlotte

   Alltid. Har alltid på mig det. Tycker andra trosor förstör passformen på tights å byxor. Tycker inte det är oskönt. Däremot kan jag inte sova i det. Naken är bäst 😉

 2. AB

  Hej Charlotte och först av allt tack för en bra blogg!
  Gud vilka snygga tights, verkligen jätte snygga. Men seriöst vad har du under dom för att inte visa för mkt trosor? Mvh!

stats