Charlotte "glitzy" Josefsson

Världsnyhet på Divine skin

nbe
Fick ett nyhetsbrev från Divine skin idag och jag lyckades knipa sista tiden hos Frida den här veckan. MÅSTE JU TESTA DENNA NYHET NU NU NU!!!!!!

Vad är världsnyheten då? Svaret hittar Ni här>>

Vill Ni testa  på Fridas behandlingar för ansiktet med NBE så är hon i Norrköping på Hypnotic Eyes varje onsdag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Hej!

  Så kul att följa din blogg, jag behöver en mode och skönhetsguru som dig i mitt liv då jag behöver inspiration i mitt svensson-liv;-)
  Du skickade ut ett tips på FB om att Frida behövde försökspersoner, kl 15,10 är jag på min första behandling! Stort tack för det!
  Jag har ändå för mig att du gått och fått denna behandling, att du gick 10ggr, finns det någon ännu nyare behandling nu?

  En annan fråga, har du gjort läppförstoring ngn gång, och vad rekomenderar du för substans och vem rekomenderar du att göra det hos? (Blev två frågor;-))

  Stort tack!

  1. Charlotte

   hello:)

   Den jag gick på innan hette typ bara NBE och den här nya som du antagligen var på är NBE deep skin. Den ska jag testa på torsdag.

   Japp. Det där är väldigt individuellt, men jag har testat det mesta och gillar ingen mer eller mindre. Du ska absolut gå till Anita på medAskin. Hon är i Norrköping men kommer till Linköping med jämna mellanrum. Hon är här på sönd. Då ska jag dit. http://www.medaskin.se/

   kram

stats