Charlotte "glitzy" Josefsson

Vem ska vinna?

nike id

Oj vad många bidrag det kom in i tävlingen där man fick designa sin egna Nike Free sko. Så kul att se Eran design på skorna. Men tänk vad olika smak man har. Jag skulle ju välja ut mina tre favoriter som Ni sedan skulle få rösta på men då kommer ju inte en enda rosa sko komma med 😉 Skämt å sido. Roligare om fler har chans att vinna så jag valde ut mina favoriter vilket Ni ser i större format nedan och resten slumpade jag fram. Så alla bidrag är inte med. Nu är det bara att ragga röster så att just din sko vinner. Ni har tills på måndag rösta sen koras vinnaren. Lycka till!!

[poll id=”7″]

nike id

Här är mina topp 4 och jag tror nästan den röda skon är min absoluta favorit bland alla som kommit in. Nummer 5 i tävlingen. Tycker 25:an är riktigt snygg också utöver dessa 4.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Natty

    Jag tycker det var svårt för jag tycker att själva skon inte var så himla snygg. Många av skorna ser ut som ankfötter på bilden men de kanske blir annat i verkligheten 😀
    14 tycker jag allra mest om iafl 😀 Ju mer rosa desto bättre! 😀

  2. Britta Högström

    Åh, så glad jag blir. Även om jag inte vinner så var det himla roligt att hamna bland dina top 4 😀

stats