glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Vilka är Ni?

Nu är jag nyfiken på vilka Ni är. Det var ett tag sen jag gjorde en undersökning och jag har nya läsare. I och med detta så vet jag ju vad Ni vill läsa om. Vart Ni bor osv ser jag ju på analytics 🙂
Vill Ni tillägga något så kan ni skriva i kommentarsfältet.

[poll id=”2″]

[poll id=”3″]

[poll id=”4″]

[poll id=”5″]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Fick lite ångest när jag inser att jag tillhör gruppen 31-35! Var tar åren vägen?! Du har ju en spinningcykel hemma och jag har nyss köpt en, har du tips på upplägg man kan köra hemma för bra resultat! Hiit borde väl vara bra? Men hur lägger man upp det för att det ska bli bra träning?!
  Älskar dina träningsinlägg.

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Det går skitfort:)

   Ja men HIIT är kanon. Gjorde ett inlägg om det någon gång. Du får ha ganska tungt på och sen brukar jag stå upp och trampa under själva intervallen. Benen blir trötta men bra träning och benen får sig en omgång samtidigt. Jag vilar helt mellan intervallerna

stats