Charlotte "glitzy" Josefsson

Vingar av guld

CC Sky har massa snygga smycken men tyvärrär de dyra. De har ett snyggt halsband med vingar. Det kostar ca 1000 kr beroende på vart man handlar.

Vill du köpa ett billigare halsband med vingar kan du titta in på Accessoara och fynda.

Om tomten är snäll så kommer han att ge mig ett armband från CC sky

En annan variant finns på KyssJohanna för 245:-

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. charlotte

  hej malin! om jag visste det så skulle jag ha ett par själv nu 🙂 har inte hunnit leta så mycket. men jag ska och hittar jag säger jag till.jag har kollat lite på tradera.se, hittade inget direkt. sök på google.se, seconhandbutiker eller vintagestövlar köpes.återkommer när jag har kollat lite mer själv

 2. malin

  Hej! Du skrev för ett tag sedan om riktigt höga skaft på stövlar. Tycker det är himlasnyggt. vet du vart man kan få tag på sådana? mvh malin

 3. charlotte

  helena: jag tror att de skickar till sverige. kolla härhttp://www.internationalcheckout.com/order.php?&p=shopkitsonangående kitson så finns det bara i LA, tror jag.jag vet inte vart i London du ska hitta dessa. Men jag kan tänka mig att du kommer hitta någon kopia någonstans.Älskar London, väldigt bra shopping. Topshop är en pärla:)

 4. helena

  du råkar inte veta om de finns i london.. ska nämligen dit snart 🙂 lite bökigare att beställa från kitson va?? dom skickar inte utomlands??

 5. Helena

  Kul med en tjej med koll på modevärlden.. Tänkte fråga dig om armbandet från CC sky.. Tommassini har ju exakt likadana?? är det kanske samma.. vilka är det som gäller!! ha en bra dag 🙂

stats