Charlotte "glitzy" Josefsson

walk on water

innan jag ska sova vill jag bara säga följande

kikade precis in på walk on waters nya hemsida och de hade ju fått in massa snygga fodral. Jag vill ha det rosa i skinn. vill inte ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. bella

    det finns mycket snyggt.
    måste tipsa om ordning & redas lila skin :)http://www.ordning-reda.com/pages/index.asp?dom=1037&rub=2428&vFamID=2501&vProdID=OR8765

  2. Mickan

    Jag vill ha ett sånt! Tänkte bara säga att jag har problem med din blogg genom bloggkoll. Det funkar inte, sidan tillåts inte visas och varje gång jag går in här den ”vanliga” vägen så måste jag uppdatera ett par gånger innan dina inlägg dyker upp. Någon mer som har samma problem? Hoppas det löser sig, vill ju inte missa några inlägg;)

stats