glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

WOW – vilken mask för hemmabruk

Alltså, de som gick förbi på gatan nedanför vred nacken ur led när de fick syn på mig. Jag köpte två olika sheetmasker innan jag äkte till Grekland. Visade upp dom insta story och flera skrev att just dessa masker var så bra. Jag kan inte annat än att hålla med.

Man blir ju lite torr i hyn av att flyga samt att solen så klart gör sitt så jag testade den masken som ger fukt först och främst och jag säger bara wow. Sån återfuktning och lyster jag fick. Måste springa och köpa ett dussin till på studs. Eller beställa då jag knappt hinner in till stan nu för tiden. Här gör man det för Er som är sugna. 

Ja Ni ser ju själva vilken lyster och återfuktning och fin huden blev. Är helt såld. Ska testa den andra i morgon, kan knappt vänta alltså 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats