glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

20% på ett helt köp


Hola. Såg att eleven.se har 20% fram till midnatt om man anger koden MIDSOMMAR18. Så jag tänkte passa på att tipsa om det smink jag använder. Får rätt så mycket frågor om det. Kör uteslutande bareMinerals som innehåller 100% rena mineraler. Min hud gillar det, så fort jag använder “orent” smink kommer finnarna direkt.
Till vardags använder jag

  • Original foundation som bas
  • Under kindbenen, högst upp i pannan och längs käklinjen använder jag All over face colours i färgen warmth. Så dryg så man får vara försiktig.
  • Rouge – Ready blush men tänker nog köpa hem en Gen nude powder blush
  • Highlighter – Invisible glow highlighter i färgen light to fair – Se bilden här hur jag använder den

Borste till foundation kör jag “Kabuki” från IDUN. Rouge och face colours någon gammal från H&M. Är inte så förtjust in bare Minerals egna borstar. Var längesen jag testade nu i och för sig, kanske har kommit med några bra?
Eftersom jag har pigmentläckar och lite utbrott ibland så föredrar jag den lösa foundation då den täcker bättre än de flytande. Gällande mascara så hade jag en från dom för länge sen och har för mig att den var riktigt bra. Ska nog ta och beställa hem en på en gång faktiskt. Skulle vara roligt att testa deras contour kit också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats