Charlotte "glitzy" Josefsson

Hakan före och efter

Bild_39918 Bild_40054

Dessa bilder är från före operationen och en vecka efter. Här är hakan svullen och väldigt avlång på något sätt. Såg ganska kul ut framifrån.

haka

Det här är också innan operationen och 4 månader efter. Här hade jag även fyllt kinderna/kindbenen som jag ska göra nästa vecka igen.

DSC_2182

Det här är nu, 10 månader efter operationen. I dag var jag tillbaka hos Kjell-Ove på Teres Plastikkirurggruppen i Sthlm. Skuggan ligger på så det ut som det är en kant vid hakan vilket det inte är. Bilden ovan är mer rättvis. Implantet heter medpor vilket efterliknar vårt eget ben och det läggs mot benet och med tiden så kapslas det in av benväv. Vissa använder silikon som implantatet vilket ligger löst i hakan plus att det kan skava mot benet och göra att det slits ner. Erosion kallas det väl?

Från början kände man implantatet tydligt men det har suddats ut mer och mer med tiden. Jag känner inte att det sitter där. Om jag trycker längst ut på kanterna där implantatet sitter kan jag känna att det rör på sig lite. Det sitter fast så det kan inte flytta på sig men Ni hänger med på vad jag menar? Men det försvinner också mer och mer. Känner jag på hakan så känns det som att jag känner på min egen haka. Det känns exakt som innan.

Jag är supernöjd med ingreppet och tycker profilen har en bättre linje nu. Jag är glad att jag valde Kjell-Ove som är sjukt kompetent och duktig. Han är grym på näsor. Kom inte ihåg hur många näsor han har fixat men det var väldigt väldigt många och jag fick se lite bilder idag. Riktigt fina resultat. Så letar Ni efter en duktig näsdoktor kan jag verkligen rekommendera honom utan att blinka.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. malin

    Hej!
    Jag är 2 månader efter en hakoperation.
    Känner att hakan är väldigt stor och boxig/fyrkantig!! När märkte du slutresultaten??

  2. e

    har du märkt av någon kapselbildning eller så nu efter implantatet? 🙂 ska också fixa hakan så är nyfiken

    1. Charlotte

      Nej inte alls. Just mitt implantant läggs mot skelettet och det ska kapslas in av benväv eller vad det heter 🙂 Silikon ska man absolut inte lägga in. Medpor heter mitt implantat

  3. helena

    Hej!
    Jätte fint resultat, vilken storlek på implantatet valde du? Ska nämligen också genomgå hakplastik hos kjell =)

stats