Charlotte "glitzy" Josefsson

Sjyssta nike´s på rea

Suger min blogg balle eller suger den balle just nu? Den suger balle. FÖRLÅT! Har typ inte tränat på evigheter. Aldrig haft sån dipp i hela mitt liv. Å då tänker jag så här ”hmm, kan ju inte bara mata på med inlägg om annat eftersom träning är en stor del av bloggen” Men det kan jag väl visst? Bättre att bloggen blir lite enformigt ett tag än att inga inlägg kommer?

Skitsamma, tänkte tipsa om ett par skor och det är ju ändå lite träningsvibbar på dom.

nike sko

När jag var i Chicago fick jag syn på dessa skor på Nike town.  Men de var slut i min storlek. När vi var tillbaka i detroit surfade jag in på Nike.se och beställde dom. De var dessutom nedsatta. Wohoo. Juvenate heter dom och finns i lite olika utföranden.

nike shoe

Det är som en strumpa och de är supersköna. Jag har ju slitit ut 2 nike roshe och kände det var dags för ny modell. Jag har dessa till vardags och gymmet. Gillar att loggan är svart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Hej! Jag har under flera år gått till samma ssk,som du gick tidigare till, för botox- och fillersbehandlingar. Undrar hur det kommer sig att du bytte utövare, har förstått att du är riktigt nöjd nu, vad är bättre? Jag har överlag varit nöjd men man undrar ju alltid om det skulle kunna bli ännu bättre. Fast är lite feg att bara byta sådär och låta någon annan sticka en i ansiktet.

    1. Charlotte

      För att jag tyckte att blev lite stressigt och hattigt plus att botoxen satt sämre. Sen tycker jag det är skönt att ha någon i Linköping. Hade hört mycket gott om Angelica så tänkte att det var dags att prova något nytt. Kul att få en annan syn på saker och ting ibland 🙂

stats