Dagens | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Dagens

Hola!!!

Var en sväng på stan idag och inhandlade en klänning till Stella (Måste ju vara fin på nyårsafton). Råkade gå in på Levis och vi kom ut med flera tishor till Jocke och ett par “klassiska” 501 slimfit och en tisha till mig. Modellen var helt ny. Ni ska få se inom kort. Älskar dom. Sen blev det lite annat småplock som lite vin, skumpa, mascara och ögonbrynsfärg. HATAR och färga själv. Men vad gör man när man inte har haft tid att gå till Hudvårdsrummet. Ska även färga min utväxt ikväll. Var förbi Michaela på Björk and Friends och bönade om att få köpa med lite färg hem 🙂 Ska boka en tid i januari för fix av hela barret.Ja men så här snygg kan man bli ibland 🙂 Fanns några bra också men bjuder på denna outfitbild 😀

Alla kläder är gamla. Men lite så jag jag jobbar till 90% nu mer. Satsar på saker jag gillar och inte alltid vad som är superhett just nu. Gött att ha plagg som man gillar år efter år.

Boots // kommer inte ens ihåg 🙂
Jeans // 2w2m
Tröja // H&M – relativt ny
Jacka // ebay.com
Vagn // StokkeJag älskar sovpåsen i dun från Stokke. Snygg som tusan i det blanka svarta och detaljerna som dessa “fästen” som håller ihop den.

Sleeping beauty. Såna här dagar när det är 7 plus behövs inte mycket kläder i påsen för att hålla bebis varm.

Färgen nordic green växer mer och mer. Så nöjd med valet.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mamma

    Fina flickor ute på vift, och den yngsta i en ursnygg vagn . Stokke gör ju otroligt fina vagnar och även annat till bebis/barn!
    Kram

Annons
stats