Charlotte "glitzy" Josefsson

It´s Friday

I morse plingade det på dörren och när jag öppnade stod det en trevlig tant där med ett paket från Stokke.
Det var den nya vagnen ”Xplory”. Vi har kvar vår trailz också som vi är väldigt förtjusta i. Jag kommer faktiskt göra en film om vagnarna och berätta skillnaderna osv.
Stella hjälpte till att packa upp den i sin pyjamaströja.  Efter Stellas förmiddagsnap och lunch drog vi in till stan. Vill inte vara hemma när städtjejerna är hos oss. Vi hade dessutom lite ärenden. Blev så klart lite shopping till Stella som svarta strumpbyxor, mössa och en klänning.
Kofta // H&M
Klänning // H&M
Tights // Lindex
Skor // Ali expressSå söta, med fransar på.
Dags för mellis och då blir det ju alltid Ella´s när vi är på språng.  Jag var tvungen att spana in nya blombutiken som även erbjuder inredning och smycken. Jag dog flera gånger där inne. To much to take in liksomJust dessa haffade jag på torget.
Dags för hemfärd. Kul att provköra nya vagnen. Den är så lättstyrd så det är löjligt. Stella somnade i bilen och fortsatte sova i vagnen en liten stund. Jag röjde runt lite här och där under tiden. Bytte lite sängkläder, på med nytt överkast, hänga tvätt och så Ni vet.
Efter middagen gick vi till Ica flamman för att fylla på med Ottos välling och mötte pappan på vägen. Stella blev så klart överlycklig.  Pappans fina jacka kommer från Selected Homme. Tror de kör på med samma modell i höst också om någon är sugen.
Efter lek och bus somnade Stella 20:30 och använde kaninen som ögonmask. Nu är det rödpang och serier och i morgon blir jag 35!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    35.. redan? Går din kalender i speedad fart? 🙂
    Du får lugna ner dig.. snart är du fan äldre än mig hahahaha 😉
    Undrar om du får några fina presenter…

stats