glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mixat


Fick ett nyhetsmail från Adidas idag och tjejen i mailet hade en sån grym outfit. Mailade Adidas då jag inte hittade det på hemsidan men tydligen så var byxorna och tröjan slut. Hittade dock tröjan precis så den är hemklickad 🙂 Nu ska jag bara hitta de där 3/4 brallorna också.

Annars har vi mest hängt hemma idag och fortsatt rensa kläder, lekt mm. Efter att Stella hade sovit drog vi till IKEA för att köpa de 2 sista garderobsdörrarna som jag och Stellis ska montera i morgon. Hon älskar att vara med och greja och härmar mig med skruvmejslarna. Vi var där hur länge som helst. Stella lekte på barnavdelningen, sprang hela tiden åt motsatt håll, vägrade sitta i vagnen osv. Vi käkade middag där då det blev så sent. Älskar att allt är ekologiskt till barnen. Hur fina är inte kokosnötspalmerna? Nu sussar hon så sött i sin säng och jag bloggar och svarar på mail men ska snart krypa ner. Så trött!!

Har Ni sett denna nyhet. Men hur bra??? Jag testade till lunch idag och det smakar helt okej. Jag skulle aldrig byta ut riktig pasta om jag ska laga en god och krämig pastasås men kanske till köttfärssås. Men det är så sällan jag gör det då vi undviker att äta pasta, speciellt till vardags. Stella käkade Fusilli som gick ner utan problem.
Idag stekte jag grönkål och lite lök och sen ägg med rivning gula. Blandade med pastan och sen på med salt och peppar. Hälsosamt och helt okej. Inget jag skulle laga till middag men duger gott till lunch. Kul att det kommer bra alternativ till vanlig pasta.
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats