glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Alla fläckar borta

Hola. Hög tid att följa upp borttagningen av mina pigmentfläckar. Jag har ju kört ipl både i ansiktet och på bröstet på FaceBoost här i Linköping. Jag har sett på hennes IG @faceboostlinkoping att hon har flera bra julerbjudanden just nu om Ni är sugna. På just ipl har de 50% – MAJ GAD!! 🙂

Till vänster ser vi hur mitt bröst såg ut innan min första ipl-behandling. Bilden till höger visar hur pigmenten har dragits upp till ytan för att sen ramla bort.

Här ser ni resultatet efter en gång när det är “läkt”. Bilden till höger är bara en selfie innan vi drar igång behandling nummer 2. 

In action 🙂 Gulligaste tjejen på bilden är doktor så det känns lite extra tryggt på något sätt 🙂

Så här ser nu dekolletaget ut efter två IPL-omgångar. Det där gulbruna i mitten är någon gammal brun utan sol såg jag nu. Snyggt 🙂 Om man bortser från det så är dekolletaget nu väldigt fint på bara två behandlingar. Jag skulle behöva en omgång till i ansiktet för att få bort det sista. Men tror jag struntar i det då det är så lite. Sjuka resultat på så kort tid ändå.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats