glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Reseguide Gotland

Inte en dag för sent att jag slänger in lite från vår Gotlandsresa i somras. Tänkte dela upp det i flera inlägg. Om Ni ska till Gotland till sommaren kan ni ju alltid gå tillbaka och titta. Dela gärna med er av era smultronställen i kommentarsfältet.

När vi hade kommit i land med bilen var vi hungriga och gasade ut till Lilla Bjers som erbjuder en gårdskrog, gårdshandel och hönor att titta på. De odlar det man kan odla själv som man får njuta av i maten. De vann Bookatable diner Award 2018 så något gör de rätt 🙂

Det är en härlig miljö att vistas i och Stella trivdes som fisken i vattnet.

Innan maten bjöds det på bröd och pussar

Maten var så god. Välkomponerad minst sagt. Tyvärr rätt så små portioner. Nästa gång vi kommer till Gotland är vi sugna att testa middagen.

Mellanlandar med en bild på Stella när vi var inne i en affär och shoppade lite kläder i Visby..

Ett ,mysigt fik som jag tycker är värt ett besök om vädret är fint är Själsö Bageri. 

När vi ändå är inne på Stenugnsbageri så måste jag tipsa om Rute Stenugnsbageri som verkar göra riktigt goda pizzor. Tyvärr hade de hunnit stänga för säsongen så vi fick aldrig testa tyvärr.

Utsikten kan man liksom inte klaga på samt att fikat var göttigt.

Efter fikat tog vi en promenad och jag försökte locka till mig hästarna utan resultat.

Vi fick tips av flera att vi skulle äta på Surfers och de har även fått bra betyg på diverse ställen men vi var inte alls så imponerade. Jag tycker inte smakerna harmoniserade med varandra. Det var mest starka smaker som inte gifte sig alls. Så det stället kan jag tyvärr inte rekommendera vidare. Dock så var miljön härlig och drinkarna såg smarriga ut 🙂

Den här bilden är tagen inifrån Restaurang Italienaren och där åt vi två gånger och var lika nöjda båda gångerna. Vi tänkte testa Supper som vi blivit tipsade om men de stängde veckan innan vi kom tyvärr. Har ni ätit där?
Amarillo är ett ställe att lägga på minnet till nästa besök. De verkar ha riktigt bra mat, men upp till bevis 🙂

Vi avslutar första inlägget med lite härliga sommarbilder. Ciao så länge 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats