Charlotte "glitzy" Josefsson

ÄLSKAR mina bryn

Tjena!!
I förmiddags kom Cissi. Lekte lite med Stella och när hon somnade var det dags för lite business. Som mamma saknar man ju en del saker och jag har saknat en sak lite extra mycket. Så jag tog hem prover på produkten. Vi är i startgroparna och vi får se hur den tas emot. Tas den emot bra kommer vi starta företag och köra på. Spännande va? 🙂

Efter det så lunchade vi ihop fast i varsin bil. Jag skulle in och fylla på brynen och Cissi skulle ha Stella under tiden. Mitt kylskåp ekade tomt så vi tog en mcdrive i varsin bil. Käkade i bilarna på väg till Lana. Så man kan ju säga att vi lunchade ihop.

Nu till brynen:

Ni kan läsa om mitt första besök här>> Där skriver jag utförligt om hur det hela går till.

Efter ca 4-5 veckor gör man ett återbesök för att eventuellt fylla på. Vissa tappar en hel del och vissa inget. Jag hade knappt tappat någonting men ville ändå fylla på.

Förra gången tog vi en kall färg och denna gången en lite varmare nyans så att det blir lite mer uppblandat. Jag trivs bäst i kall färg men skadar inte att få lite värme.

Alltså jag är så nöjd. Det blev till och med bättre än vad jag förväntade mig. Så fin form, bra färg och naturliga. Så skönt att vakna upp varje morgon med fina bryn. Har Ni frågor så fråga på.

Följ Lana här:

Facebook>>

Instagram @Lanas_beauty>>

Bokar gör man här>>  Hon fullbokad till och med november såg jag men på IG dyker det upp lite återbudstider då och då.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. D

    Jag älskar dina bryn! Kan din tjej tipsa om ngn i Sthlm? Betalar gärna mer för ett bra resultat. Btw. Du ser helt fantastiskt ut. Hur ofta fixar du dina kinder?

stats