Att komma tillbaka | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Att komma tillbaka

P1060299

Av olika anledningar flög jag hem 2 dagar tidigare (bye 2200 kr ). I går kväll slapp jag hostmedicin för första gången på 2 veckor. Det vänder nu 🙂 Vill inget hellre än att kicka igång träningen och bli mitt bästa och snyggaste jag någonsin 🙂P1060301

Tog en liten promenad idag och det var sjukt jobbigt. Men här stannade jag upp och slog mig ner och bara njöt av utsikten, lugnet och solen. Det gav mig sjukt mycket energi. Snacka om balsam för själen. Hoppas på sol i morgon igen för då blir det en repris.P1060306

Har spraytannat hur många som helst på raden på eftermiddagen/kvällen (alla vill få en bränna inför nyår) så nu sitter jag helt slut i soffan. Och jag som skulle jobba. skjuter nog på allt tills i morgon? Börjar med en nap med en kisse på magen så tar vi det därifrån sen…

Ber om ursäkt för att bloggen är så inspirationslös just nu. Blir ändring på det snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Jag är en sådan som alltid läser men typ aldrig kommenterar. Känner bara på mig att jag behöver säga till dg att Allt ordnar sig tillslut, oavsett vad det är. ❤️ Kram

  2. Angelica

    Då är vi två när det gäller förkylning har varit sjuk i 4 veckor snart. Längtar precis som du efter träning & få bli mitt bästa jag ! Heja dig! !

Annons
stats