Att vaxa fiffi - min story | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Att vaxa fiffi – min story

IMG_2609

Johanna som har JW nagel och vax Ni vet. Där jag gör mina naglar. Hon vaxar ju fiffi med sockervax. Alla som går dit som har vaxat sig på andra ställen innan höjer Johanna till skyarna. Hon är noggrann, bra pris, snabb och det gör mindre ont med sockervax. Plus att sockervax är mycket snällare mot huden mm.

Mina naglar och hår växer fort just nu och upptäckte igår att oj är det redan dags att raka fiffi igen. Men då tog jag fram kameran, fotade Fiffi och skickade till Johanna “Kan man vaxa detta?” Johanna sa att ja det kan man, kom i morgon kl 18. Joanna skrev även att ta värktabletter innan. Värktabletter? Men hur känslig tror hon att jag är? Här behövs inga värktabletter.

Jag åkte dit, klädde av mig och la mig på britsen. Johanna slängde på lite puder och sen på med vaxet och började dra. Ja det gjorde ont men inget jag inte kunde stå ut med…..tills hon kom till mitten av venusberget. HELVETE!!!!!!! Trodde typ jag skulle dö. Johanna kläcker då “vilken finne du har på hakan” och drar en gång till. Ja nu sprutade svetten och jag valde några väl valda ord. Du drar fan inte en gång till säger jag. Johanna: “Nej då ska bara ta bort lite vax här” Å så drar hon igen och denna gång längs blygdläppen. Jag borrar in mina naglar i hennes arm och kollar så att blygdläppen sitter kvar för det kändes fan inte som det i alla fall. “Inte en gång till, jag dör ju för fan här”

Jag fick lite våtservetter så jag kunde torka bort vaxresterna. Så nu sitter jag här med knappt en halv vaxad fiffi. Jag ska fan i mig vaxa klart men då med värktabletter och ett jävligt tjockt lager embla kräm innan.

Det blir ju mindre hår med tiden och de blir mjukare och det gör även mindre ont för varje gång man går så jag ska fan i mig bita ihop.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  Går nog bättre med sockervadd ska du se 😉

  Assååå du vet väl om att den där metoden gör så att du får värsta kamelen… jodå så att…
  Jisses..brudar alltså.. Kan du inte lasra?

  Synth-fiffi nu då? Radikal jävel alltså.. HAHA

  1. glitzybloggen
   Charlotte

   Asså men tänk om man vill ha hår när man är äldre å så har man lasrat bort? Laser är inte direkt smärtfritt. Ska vaxa resten idag. Ångest redan

   1. Jojje

    Äh, vadå ska du ha värmemuff på äldre dar?! 😉
    Du har så mycket annat fake, så det är väl bara att plantera dit en supermuff.

    Vaxa på du! Dåre hahaha…

    Du är nog den enda som bloggar om fiffi och hennes “vänner” 🙂

Annons
stats