bajsa på dig tillskott och bra grejor | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

bajsa på dig tillskott och bra grejor

varje dag tar jag b12 och selene+E. detta påverkar mitt hår och naglar positivt. När jag tar detta tappar jag faktiskt mindre hår. Det märkte jag när jag inte åt det under en kort period. Mer hår föll av. Naglarna växer som ogräs och är starka.

nu när jag läser på nätet så är B12 bra för: Vitamin B12 behövs för att producera röda blodkroppar och för nervsystemets funktion. För lite B12 kan ge blodbrist, trötthet och retlighet. Undra vart jag har läst att det ska vara bra för håret? Jag vet att jag läst det någonstans eftersom det var därför jag köpte det.

när jag läser om selene+E så står det inget om hår eller naglar heller? jag vet att silica är bra för detta. men jag som sagt att jag läste någon stans att detta skulle vara bra för håret. hmmmm. kanske ska köpa silica också, för säkerhets skull:)

Chi san funkar faktiskt, det är uppiggande. men varje gång jag har tagit det har jag blivit lös i magen dagen efter. så jag tar det inte längre. hellre lite trött än att nästan bajsa på mig

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caisa

  Hej och Gott nytt Ã…r!
  Var köper du dina vitaminer? Tar gärna emot tips på köpställen via nätet. Tack för en inspirerande blogg.

 2. Adina

  Justja! Kan jang! Bra shit det! Okej, men då är det bara att hålla ögonen öppna och hoppas på att de kommer till oss med!:) Vill väldigt gärna testa det med!

 3. Glitzy

  @Adina: kan jang? eller hur fan det stavas:) jag gjorde en fransförlägning hos johanna i somras. men ingen sån strå för strå. tror inte det finns här i stan än. vill hemskt gärna testa

 4. Adina

  chi san’s motsvarighet vid förkylning (kommer inte ihåg namnet) är gryymt! Inga dåliga biverkningar på toa dagen efter heller !:)

  Charlotte! Om jag inte mindes fel så gjorde du en fransförlängning i somras? VAR? Fick för mig att det var hos Johanna men hon har inte börjat med det än. Finns det hos oss i Lkpg än? DO YOU KNOOW?

Annons
stats