Charlotte "glitzy" Josefsson

Bästa babyvakten jag har testat

I samarbete med Jollyroom.se fick jag hem en Motorola MBP855 Connect Babyvakt vilket kort och gott är en  babyvakt med HD-kamera och en monitor med WiFi-anslutning. Det fräsiga med denna är att till och med kameran är sladdlös.

Den tillhörande appen fungerar likadant som själva monitorn. Man kan styra kameran, kommunicera med barnet via telefonen och se temperatur mm. Skillnaden är ju att man kan koppla upp sig via appen vart man än är i världen.  Appen sparar även ner bilder när det har varit rörelse framför kameran. Perfekt om man får inbrott 😉

Bilden är bra och man kan till och med zooma in och styra kameran i sidled och även upp eller ner. Inte alls krånglig att förstå sig på. När Stella sover kan jag utan problem pyssla utomhus och höra henne via montitorn eller telefonen.

Det är rätt så kul att titta på Stella när hon har somnat för kvällen. Det är sjukt mycket action på henne. Inget jag hade en aning om innan vi kunde se henne på en skärm.

Monitorn är smidig och snygg. Älskar när teknikprylar har en sjysst design. Vem gillar inte lite guld som inramning? 🙂

Tidigare har jag uttalat att jag vill ha en babymonitor där kameran har ett underrede som man kan fästa på exempelvis vagn, spjälsängens kant osv. Motorola hörde min bön och fixade det 🙂 Man kan alltså på ett enkelt och snabbt sätt skruva på de töjbara bläckfiskarmarna. Tydligen är armarna smaskiga också.

Perfekt att fästa kameran på spjälsängen.

Eller på vagnen.

Eller varför inte bara låta den stå på armarna? Gillar att båda enheterna är laddningsbara och sladdlösa. Det är inte alltid man har tillgång till ett eluttag.

Detta är den bästa babymonitorn jag har testat och kan verkligen rekommendera den. Finns som sagt på jollyroom.
Lite teknisk info för den om önskar:

– Laddningsbar babyvakt med kamera
– HD-video (1280×720)
– IR mörkerseende
– Säker kryptering
– Övervakning av ljud, rörelser och temperatur
– Tvåvägskommunikation
– Kamerastyrning via app eller föräldraenhet
– ECO-mode för mindre förbrukning

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Får kanske bli o inhandla en sådan!
  Men vill se bild på byrån/skåpet på översta bilden!! Ser så fint ut 🙂

  1. glitzybloggen

   Det höll i 2 nätter sen kom tänderna och hon var tillbaka hos mig och jag insåg hur skönt det är att slippa springa mellan sovrummen mellan 5-9 ggr per natt så ingen framgång här inte…….

   1. Jenny

    Neeej, vad trist att tänderna ställde till det😩 Men att få tänder verka vara jobbig för dem. Så är det för vår tjej oxå. Hon har fått 13 tänder och är 14 månader. Tur att de är så söta så man klarar av dagarna ändå trots lite sömn!

stats