Charlotte "glitzy" Josefsson

Benträning och nyttig middag

meee

I min nya tank top från Puma.

IMG_8123

Ett bra och rejält benpass enligt mig ser ut enligt följande.
4-6 set knäböj med fri stång
raka marklyft för baksida ben
Lårcurl som på bilden för baksida ben
Höftlyft med vikt
Gärna några kickback i cable
ibland avslutar jag med utfall så många jag orkar utan vikt

svartkal

I går kväll gjorde jag ovan recept och sen till det färsk lax som fick gå klart långsamt på låg temp i ugnen. Gott och väldigt nyttigt. Grönkål är de flesta bekanta med och  är rik på både järn, C-vitamin, A-vitamin och lutein. Svartkålen är nyttigare än grönkålen då den innehåller ännu mer näringsämnen och vitaminer. Så här bra mat borde man äta jämt. Men jag gillar ju en fet pasta och lite annat emellanåt också 😉 Kvällen till ära har jag även gjort en RAW food tårta som var riktigt god faktiskt. Både jag och Jocke satt som två frågetecken i soffan. Ska dela med mig av receptet inom kort.

Nu sitter jag på World Class, ska köra lunchspinning 45 och jag laddar med en Celsius. Så trött idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats