glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Bioline

Som ni vet kräver min hy de bästa produkterna. Jag får hela tiden jobba för att hålla min hy fri från acne. Det ligger där precis under ytan och missköter jag mig kommer de på en gång eller vid hormonella förändringar.

På våren och sommaren undviker jag helst mina allra starkaste produkter + att de torkar ut huden och jag vill gärna ha en fuktig och spänstig hud. Så mitt senaste val föll på Bioline och jag har verkligen stormtrivts med produkterna som jag har använt sedan mars. Krämen för dag och natt är nu slut så vi får se vad nästa kräm blir. Jag var lite rädd till en början att acnen skulle komma tillbaka men det har den inte gjort.

Jag har massvis kvar av tvätten som är superdryg, och även en hel del av de övriga produkterna som serumena som man har under krämen och ögonkrämen som jag fullkomligt älskar. Så himla bra.

Jag har två olika serum, ett för natten för just acne och den för dagen är ett Q10 serum som ska förhindra rynkor, släta ut och återfukta också tror jag?:) Är i alla fall nöjd med all produkter och jag har fått en återfuktad och spänstig hud med lyster.

Men när man använder samma produkter ett tag så känns det som huden blir “mättad” och man måste byta för att få den där boosten. Så som sagt, vi får se vad det blir härnäst. Ã…terkommer med rapport…..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. emma

    Använt Biolines serie Primaluce i över ett och ett halvt år nu och haft dem tidigare också, de enda produkterna som fungerar på min hud och sen att minska på stressen. Hoppas du får lika bra resultat som mig.

stats