Charlotte "glitzy" Josefsson

Bitchi, I´m coming 4 you

miami

Miami 2015

Ursäkta avbrottet men det har varit minst sagt rörigt senaste dagarna. Ingen bra struktur på dagarna. Men ville bara kika in en snabbis och säga hej och berätta att inläggen kommer snart. Just ja. Bokade precis en flygbiljett min Bitchi i USA. Åker nästa fred. Här går det undan. Var där i november 2013 sist så det är hög tid att åka dit. Saknar min bästis. Vi har så sjukt kul ihop. Vi är samma skrot och korn och stackars Frallan (Johan Franzen, hennes man) är helt slutkörd när jag åker hem. Jag blev ju portad första gången jag hälsade på men fick en ny chans 2013 och tydligen så är jag välkommen även nu. Kanske var för att vi bjöd med han in i ångbastun. Viktigt att han känner sig delaktig.

detroit 2013

2013

Tror tyvärr inte Red Wings har någon hemma match när jag är där. Brukar pricka in det men nu blev bokningen lite spontan. Hade gärna penetrerat parkeringsvakten med en kon i vanlig ordning annars. detroit

2009

Vad ska vi göra då? Vi kommer säkert träna och äta massa gott, vi älskar mat båda två. Cissi tror alltid att det ska bli ett träningsläger och fokus på hälsosam mat när jag kommer men det blir precis tvärtom varje gång.

IMG_2834

Vi kanske besöker en nagelbar å fixar fötterna (de är katastrof), vore nice om deras massör ville svänga förbi, åka över till Chicago en sväng?, skjuta med vapen och så klart lite shopping. Sugen på en ny väska. Om jag hade kunnat åka den 24:e hade jag fått se Rihanna men vi fick inte ihop det med flyget.

kort handduk

Om man ska vidare direkt efter gymmet måste man ju duscha där och posera i muskorta handdukar som man får låna av gymmet. Om man som mig går runt naken får man skäll av Cissi. Inte ok att sprätta runt hur som helst i USA. Man har till och med egna duschbås med duschdrapperi.

miami WLillstrumpa får jag träffa också men Jocke lämnar jag hemma. Han har för mycket jobb och kan inte komma ifrån. Min enda chans att komma iväg är nästa vecka så det var bara att ta den och boka en flygbiljett. Hittade en bra från Linköping vilket är skönt.

Sist jag var hos Cissi klagade Ni på att jag tog för lite bilder så nu jävlar ska jag atombomba Er med foton. Deal?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jojje

    Blir det fler än 10 foton? 😉
    Vi läsare vill ha mycket dirty shaajt och skinka. hahahahaha
    Glöm inte att du ska hänga på tuffa skjutbanan och peppra!

stats