glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

blommigt it is

Jag måste åka till Gina Tricot i morgon. Nu när jag inte har tränat på 100 år har jag roat mig med att läsa lite bloggar och jag har stött på flera snygga plagg från Gina Tricot. Jag vill också ha!
Jag spanade in deras hemsida och jag har bestämt mig för att prova dessa tre i alla fall. Sedan behöver jag med betoning på behöver lite bodys och lite annat skit. Vi får väl se vad jag kommer hem med i morgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sam

    Jag var lika peppad som du när jag såg bilderna på hemsida, men när jag väl kom dit så vart jag lite besviken….färgerna var inte alls som jag trodde. Men jag fick med mig en några bodies hem…:) Hoppas du har bättre lycka!

  2. sandrao

    föresten, jackan är totalslut, den tog slut dagen då den kom in. ja åkte ut till ikea för att få tag i den o fick en av de sista exen 🙂

stats